Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1.6g5.5kcal0.1g1.1g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%1.6g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 5.5g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal0.4g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.2g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal1.9g19.4g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397