Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g10kcal0g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g44kcal0g10.2g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353