J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8.5g3kcal0g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal0g4.2g0g0.4g
Valittu annoskoko11g9kcal0g2.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g86kcal0g19.6g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403