Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 6.5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal0g3.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216