Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)63g43kcal1g9.3g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%13g36kcal4.3g0g2.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g25g21kcal0.4g1.1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g200kcal11.4g20.8g8g0.2g
Valittu annoskoko100g100kcal5.7g10.4g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g50kcal2.9g5.2g2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629