Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Uunilenkki (Hk), annos 100g13g28kcal1.4g1.1g2g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g97kcal4g9.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko100g49kcal2g4.8g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal1g2.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g49kcal2g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377405