Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 3.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaisti 35g39kcal7.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g126kcal16.2g4.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko101g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal4.1g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579