Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%25g30kcal0.7g1.1g2.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto13g24kcal1g0.4g2g0g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g153kcal9.4g5.8g9.4g3.2g
Valittu annoskoko101g77kcal4.7g2.9g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna51g38kcal2.4g1.5g2.4g0.8g
Arvot/100g100g76kcal4.7g2.9g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484