Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1725g12591kcal17.2g17.2g1379.8g0g
Sokeri 1833g7438kcal0g1830.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1423g2030kcal177.9g4.3g145.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g862g517kcal31.9g63g17.2g0g
Leivinjauhe 43g76kcal2.2g16.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g345kcal0g85.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2242g7693kcal228.5g1569.5g26.9g78.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 104g383kcal19.1g11.4g22.5g31.5g
Marianne crush 150g1294g5562kcal15.5g1112.5g108.7g22g
Voi, 1 tl, 5 g70g510kcal0.7g0.7g55.9g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g35g21kcal1.3g2.5g0.7g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.4g1.1g3.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.3g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Marianne crush 150g53g226kcal0.6g45.2g4.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g76237kcal1024.4g9802g3539.6g275.2g
Valittu annoskoko10000g38119kcal512.2g4901g1769.8g137.6g
Annoskoko puolitettuna5000g19059kcal256.1g2450.5g884.9g68.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050