Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g1198g6409kcal93.4g407.3g491.1g110.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g3828g9953kcal76.6g153.1g995.3g19.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g4896g5875kcal161.6g181.1g489.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow78g309kcal1.4g75.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45091kcal666g1634.6g3952g258.6g
Valittu annoskoko10000g22546kcal333g817.3g1976g129.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11273kcal166.5g408.7g988g64.7g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146