Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3093g1084kcal142.9g60.3g9.3g77.3g
Sipuli 516g156kcal6.4g24.7g1g8.8g
Peruna, keskikokoinen 60g619g371kcal9.3g80.4g0.6g5.6g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g103g247kcal5.6g43.3g5.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 516g235kcal15.5g24.7g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5155g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4187kcal359.4g466.8g47.6g183.4g
Valittu annoskoko10000g2094kcal179.7g233.4g23.8g91.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1047kcal89.9g116.7g11.9g45.9g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122