Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt3774g2642kcal98.1g245.3g120.8g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3774g6264kcal717g0g377.4g0g
Arla Apetina Feta 3%1887g2076kcal339.6g37.7g56.6g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g566g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22268kcal2324.2g620.4g1111.8g41.8g
Valittu annoskoko10000g11134kcal1162.1g310.2g555.9g20.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5567kcal581.1g155.1g278g10.5g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211