Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 169g1497kcal0g0g169.3g0g
Sipuli 665g201kcal8.3g31.9g1.3g11.3g
Valkosipuli 97g105kcal7.6g15.8g0.6g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3023g605kcal18.1g114.9g9.1g42.3g
Tomaattimurska 6046g1778kcal33.9g320.4g12.1g114.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8370kcal135.8g966g384.8g341g
Valittu annoskoko10000g4185kcal67.9g483g192.4g170.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2093kcal34g241.5g96.2g85.3g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216