Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2790g589kcal33.5g94.9g5.6g58.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1395g391kcal8.4g83g2.8g34.9g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2232g3103kcal424.1g0g156.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2790g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 78g691kcal0g0g78.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g558g502kcal16.7g19.5g39.1g3.9g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10673kcal970.8g414.2g565g204.6g
Valittu annoskoko10000g5336kcal485.4g207.1g282.5g102.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2668kcal242.7g103.6g141.3g51.2g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404