J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7941g2826kcal12.7g564.6g7.1g158.8g
Vesi, vesijohtovesi 588g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1471g5735kcal0g1441.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17123kcal25.4g4011.6g14.2g317.6g
Valittu annoskoko10000g8562kcal12.7g2005.8g7.1g158.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4281kcal6.4g1002.9g3.6g79.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403