Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper133g961kcal1.3g1.3g106.7g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka267g814kcal25.9g162.8g5.3g40g
Mustikka534g178kcal2.7g34.2g2.1g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g4490kcal60.2g540.4g228.2g115.2g
Valittu annoskoko1008g2245kcal30.1g270.2g114.1g57.6g
Annoskoko puolitettuna504g1123kcal15.1g135.1g57.1g28.8g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277