Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 700g443kcal21g33.6g24.5g0g
Sokeri 112g453kcal0g111.5g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3380kcal68.4g302g211.2g0g
Valittu annoskoko1008g1690kcal34.2g151g105.6g0g
Annoskoko puolitettuna504g845kcal17.1g75.5g52.8g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979