Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g141g39kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen225g313kcal42.8g0g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g51kcal1.7g2g3.9g0.4g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1076kcal97.8g41.8g57g20.6g
Valittu annoskoko1008g538kcal48.9g20.9g28.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna504g269kcal24.5g10.5g14.3g5.2g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404