Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1324g9530kcal13.2g13.2g1058.9g0g
Sokeri 702g2848kcal0g700.8g0g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.5g0g0.2g
Ruisjauho Pirkka2647g8074kcal256.8g1614.8g52.9g397.1g
Mustikka5295g1763kcal26.5g338.8g21.2g174.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44546kcal596.4g5360.2g2266g1144g
Valittu annoskoko10000g22273kcal298.2g2680.1g1133g572g
Annoskoko puolitettuna5000g11137kcal149.1g1340.1g566.5g286g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277