Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio7418g4822kcal741.8g311.6g22.3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2473g4698kcal111.3g395.6g296.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g79g317kcal0g78.3g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 30g121kcal0.9g28.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19915kcal1708g1628.6g638g0g
Valittu annoskoko10000g9957kcal854g814.3g319g0g
Annoskoko puolitettuna5000g4979kcal427g407.2g159.5g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002