Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g15g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.6g39kcal1.4g0.4g3.5g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g274kcal17.8g4.8g20.4g0.2g
Valittu annoskoko101g137kcal8.9g2.4g10.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g68kcal4.5g1.2g5.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752