Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark28g149kcal2.2g9g11.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g840kcal14.8g21.2g78.6g0g
Valittu annoskoko101g420kcal7.4g10.6g39.3g0g
Annoskoko puolitettuna51g210kcal3.7g5.3g19.7g0g
Arvot/100g100g415kcal7.3g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881