Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%250g300kcal7.3g11.3g25g0g
Philadelphia Light tuorejuusto125g238kcal9.8g4.3g20g0g
Parsakaali brokkoli 625g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.3g11kcal0.5g2g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g1535kcal93g59.6g93.8g31.2g
Valittu annoskoko1010g768kcal46.5g29.8g46.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna505g384kcal23.3g14.9g23.5g7.8g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484