Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton76g108kcal9.1g0g7.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g1.3g9kcal0g0g1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g68kcal2.4g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g456kcal23.6g2.2g38.2g0g
Valittu annoskoko102g228kcal11.8g1.1g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna51g114kcal5.9g0.6g9.6g0g
Arvot/100g100g223kcal11.6g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703