Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g187g530kcal8.6g58.9g28.3g10.3g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Sipulikuutiot rainbow150g15kcal2.2g2.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]225g742kcal60.7g0g54g0g
Kananmuna kuoreton150g214kcal18g0g15g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3569kcal193.6g140g240.2g27.2g
Valittu annoskoko1020g1785kcal96.8g70g120.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna510g892kcal48.4g35g60.1g6.8g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574