Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g150g526kcal7.5g105.2g9g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g150g210kcal8.3g28.5g6.8g0g
Vispikerma Flora 20%150g331kcal4.5g7.5g30g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Mansikka 526g245kcal2.6g44.2g1.1g10g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka38g14kcal0.4g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g2712kcal46.6g392.8g93.8g20g
Valittu annoskoko1022g1356kcal23.3g196.4g46.9g10g
Annoskoko puolitettuna511g678kcal11.7g98.2g23.5g5g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397