Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g150g143kcal30g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g691kcal70.8g32.2g25g14.8g
Valittu annoskoko1022g346kcal35.4g16.1g12.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna511g173kcal17.7g8.1g6.3g3.7g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834