Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g37g114kcal4.4g20.9g1.5g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)3g27kcal0g0g3g0g
Kanasuikaleet kariniemi150g167kcal34.5g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 781g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g6.6g19kcal1.3g0.3g1.3g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka42g35kcal1.4g8g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2046g729kcal83.8g59.8g18.4g3g
Valittu annoskoko1023g365kcal41.9g29.9g9.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna512g182kcal21g15g4.6g0.8g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207