Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.7g0g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5.6g21kcal0.7g3.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g2535kcal182.8g69.4g160.6g21.4g
Valittu annoskoko1026g1268kcal91.4g34.7g80.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna513g634kcal45.7g17.4g40.2g5.4g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773