Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 135g979kcal1.6g0.5g109.8g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.7g3.5g10.2g
Ruokasooda 4.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.5g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g7949kcal95.8g1038.6g373.4g23g
Valittu annoskoko1026g3974kcal47.9g519.3g186.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna513g1987kcal24g259.7g93.4g5.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465