Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g75kcal2.6g15.2g0.4g0.6g
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.4g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 22g10kcal0g2.1g0g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g614kcal9.4g75.4g30.4g2g
Valittu annoskoko103g307kcal4.7g37.7g15.2g1g
Annoskoko puolitettuna52g154kcal2.4g18.9g7.6g0.5g
Arvot/100g100g297kcal4.5g36.5g14.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760