Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g130kcal0.2g0.2g14.3g0g
Sokeri 19g77kcal0g18.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g8.9g5.4kcal0.3g0.7g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g13g58kcal0.2g11.5g1.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g789kcal10.6g101.4g36.6g2.6g
Valittu annoskoko103g395kcal5.3g50.7g18.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g197kcal2.7g25.4g9.2g0.7g
Arvot/100g100g382kcal5.1g49g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050