Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 180g59kcal0.8g6.2g1.3g5.9g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 29g96kcal0g23.3g0g0.4g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g8.3g50kcal0.6g4.8g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g926kcal2.8g196.2g8.4g12.6g
Valittu annoskoko1032g463kcal1.4g98.1g4.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna516g232kcal0.7g49.1g2.1g3.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353