J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 820g292kcal1.3g58.3g0.7g16.4g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g152g592kcal0g148.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g1767kcal2.6g414g1.4g32.8g
Valittu annoskoko1032g884kcal1.3g207g0.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna516g442kcal0.7g103.5g0.4g8.2g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403