Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.277g1524kcal2.8g2.8g166.2g0g
Sokeri 236g956kcal0g235.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g44kcal0g11g0g0g
Kananmuna kuoreton 229g326kcal28.6g0.7g23.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g927kcal27.5g189.1g3.2g9.5g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g7601kcal119.2g888g385.6g19.2g
Valittu annoskoko1036g3801kcal59.6g444g192.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna518g1900kcal29.8g222g96.4g4.8g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059