KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g8.2g45kcal0.8g1.9g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g159kcal0.2g0.2g17.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5.5g17kcal1.3g0.6g1.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka11g41kcal0.1g10g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.3g20kcal0.8g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g701kcal18.4g26.2g57.4g0g
Valittu annoskoko104g351kcal9.2g13.1g28.7g0g
Annoskoko puolitettuna52g175kcal4.6g6.6g14.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156