Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl65g86kcal8.5g0.3g5.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5.6g14kcal0.8g0.6g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 23g85kcal6.3g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g448kcal31.4g1.8g34.2g5.6g
Valittu annoskoko105g224kcal15.7g0.9g17.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna52g112kcal7.9g0.5g8.6g1.4g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169