Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 71g76kcal16.3g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g409kcal32.8g10.2g26.2g0.4g
Valittu annoskoko105g205kcal16.4g5.1g13.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna52g102kcal8.2g2.6g6.6g0.1g
Arvot/100g100g195kcal15.7g4.9g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744