Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 173g594kcal17.6g121.1g2.1g6.1g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Rasvaton maito valio533g176kcal17.6g26.1g0g0g
Kananmuna, annos 65g173g218kcal19g0.5g15.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g67g486kcal0.7g0.7g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g3674kcal110.2g475.6g141.8g12.2g
Valittu annoskoko1040g1837kcal55.1g237.8g70.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna520g919kcal27.6g118.9g35.5g3.1g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412