Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 6757g7238kcal1560.8g0g101.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1351g284kcal4.1g21.6g0g1.4g
Oliiviöljy 1135g10038kcal0g0g1135.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original189g132kcal7.6g15.1g5.7g5.7g
Hunaja 541g1786kcal2.7g436.8g0g0g
Mustapippuri 27g76kcal2.9g10.4g0.9g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39107kcal3156.2g967.8g2486.2g28.6g
Valittu annoskoko10000g19553kcal1578.1g483.9g1243.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9777kcal789.1g242g621.6g7.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744