Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 26g8.6kcal0.2g1.4g0g0.4g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow2.2g7.1kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g69kcal0.4g15.6g0g0.8g
Valittu annoskoko106g34kcal0.2g7.8g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g17kcal0.1g3.9g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928