Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl488g644kcal63.9g1.5g40.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g289g1173kcal0g288.8g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g81g285kcal10.6g55.3g2g0g
Perunajauhot,rainbow165g536kcal0.2g134g0.2g2.3g
Leivontamargariini Euroshopper20g141kcal0.2g0.2g15.7g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g5581kcal150.6g964.8g116.8g4.6g
Valittu annoskoko1050g2791kcal75.3g482.4g58.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna525g1395kcal37.7g241.2g29.2g1.2g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746