Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g338g57kcal6.4g7.1g0.7g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g525kcal35.7g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2101g2186kcal90.2g23.2g189g0g
Valittu annoskoko1051g1093kcal45.1g11.6g94.5g0g
Annoskoko puolitettuna525g547kcal22.6g5.8g47.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102