Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g645g1096kcal122.5g0g64.5g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Sipuli 322g98kcal4g15.5g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2641kcal275.2g31.6g148.4g11g
Valittu annoskoko1056g1320kcal137.6g15.8g74.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna528g660kcal68.8g7.9g37.1g2.8g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176