Valkosuklaa-lime-hyydykekakku

Laita liivatelehdet (4kpl) likoon kylmään veteen.

Murskaa digestivet monitoimikoneessa, ja sekoita sulatettuun voihin.

Levitä leivinpaperoidulle irtopohjavuoalle.

Vatkaa kerma, mausta sokerilla ja lisää rahka.

Liuota liivatteet 1-2 rkl kiehuvaa vettä ja sekoita nopeasti rahkaseokseen.

Kaada rahks keksipohjan päälle, ja hyydytä jääkaapissa min. 5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g19g84kcal1.4g12.7g3g0.7g
Rahka vanilija50g80kcal3.6g8.1g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g659kcal11.2g49.2g45.8g1.4g
Valittu annoskoko106g330kcal5.6g24.6g22.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g165kcal2.8g12.3g11.5g0.4g
Arvot/100g100g311kcal5.3g23.2g21.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206566