J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 84g30kcal0.1g6g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g61kcal0g15.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g182kcal0.2g42.6g0.2g3.4g
Valittu annoskoko106g91kcal0.1g21.3g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna53g46kcal0.1g10.7g0.1g0.9g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403