Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse4.9g37kcal0g0g4g0g
Sipulikuutiot rainbow11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%27g23kcal0.3g1.2g1.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g11g19kcal0.8g0.2g1.6g0g
Poronkäristys, Polarica53g68kcal10.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g296kcal23.6g3.2g21.4g0g
Valittu annoskoko107g148kcal11.8g1.6g10.7g0g
Annoskoko puolitettuna53g74kcal5.9g0.8g5.4g0g
Arvot/100g100g139kcal11.1g1.5g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713