Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g873kcal1.4g0.5g97.8g0g
Sokeri 179g727kcal0g178.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)120g152kcal13.2g0.4g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g136.8g2.3g6.8g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Raparperi 337g113kcal2.3g18.5g0.3g4.7g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g5297kcal80.6g719.2g222.4g23g
Valittu annoskoko1068g2649kcal40.3g359.6g111.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna534g1324kcal20.2g179.8g55.6g5.8g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897