Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha239g396kcal45.4g0g23.9g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g119g162kcal6.2g30.3g1.5g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 597g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu72g90kcal7.9g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g1363kcal121.2g71.6g64.6g7.8g
Valittu annoskoko1068g682kcal60.6g35.8g32.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna534g341kcal30.3g17.9g16.2g2g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468