Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 19g6.1kcal0.1g0.6g0.1g0.6g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3g10kcal0g2.4g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.9g5.2kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g97kcal0.4g20.2g0.8g1.2g
Valittu annoskoko108g48kcal0.2g10.1g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g24kcal0.1g5.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g45kcal0.2g9.4g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353